
שריפה בבניין מגורים ברח' מבצע הראל בלוד
ארבעה צוותי כיבוי וחילוץ בפיקודו של מפקד המשמרת רב רשף עירון הירשפלד פועלים בשריפה בבניין מגורים בעיר לוד ברחוב חטיבת הראל.

ארבעה צוותי כיבוי וחילוץ בפיקודו של מפקד המשמרת רב רשף עירון הירשפלד פועלים בשריפה בבניין מגורים בעיר לוד ברחוב חטיבת הראל.

חודש של פעילות: עיריית לוד בשיתוף פעולה עם משרד החינוך נערכו להפעלת מסגרות לילדי ההורים אשר נחשבים כעובדים חיוניים בתחום החינוך המיוחד ונוער בסיכון, בכדי שיוכלו להמשיך ולעבוד בשלווה וללא דאגות למסגרות, גם בימי הסגר השלישי של מדינת ישראל.

ממשיכים להתחסן: לאור קריאתו של ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו שמוביל קמפיין יחד עם הנהלת העירייה לעידוד החיסון בקרב תושבי לוד, התחסנו נכון ליום שני השבוע, 24,842 מקרב התושבים – בחיסון הראשון נגד נגיף הקורונה, ואילו בחיסון השני 14,877 תושבים אשר המתינו ליום קבלת החיסון השני – בתום שלושה שבועות מהמועד של החיסון הראשון, בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

עיריית לוד בשיתוף ארגון "איחוד הצלה" ומתנדבים מקרב תושבי העיר, סייעו השבוע לעשרות מבני הגיל השלישי ומוגבלי-תנועה תושבי לוד, להגיע למתחם החיסונים במוקדים השונים של קופות החולים הפזורים בעיר, באמצעות האמבולנסים של "איחוד הצלה" – בכדי לקבל את החיסון נגד הקורונה ובכך לשמור על הבריאות ולהיות חלק מהמאמץ הלאומי למיגור המגפה.

במהלך פעילות של שוטרי אגף התנועה על כביש 6 , הבחינו השוטרים בילדה קטנה מתהלכת לבדה בשולי הכביש, בזמן שכלי רכב נעים במהירות גבוהה על הנתיבים. השוטרים מיד נעצרו ליד הילדה והעלו אותה לניידת. בבירור נמצא כי הילדה בת 10 תושבת לוד. לאחר שאותר מספר הטלפון של אימא של הילדה , בוצעה שיחה טלפונית ביניהן והילדה הועברה לתחנת המשטרה, שם נערך בירור עם ההורים של הילדה.

קטטה שפרצה ברח' הברדלסים בצפונה של העיר לוד, הניבה שני פצועים באופן בינוני שהובהלו לביה"ח שמיר-אסף הרופא.

מזכיר ארגון "רוטרי" בלוד בני שפר, המלווה את המועדון מאז היווסדו לפני 40 שנה, פנה לדובר הראשון עיריית לוד, ג'אק שיטרית כדי שירצה בפני חברי המועדון ואורחיו, על האיש שהחזיק בידיו את המצלמה בכל ימימ חייו, בימים בהם עבד במחנה עבודה בכפייה בידי הנאצים ברומניה, בימים בהם שהה בקפריסין כאשר גורש מחופי ישראל לשם ע"י הבריטים, ועד לשנים האחרונות. ההרצאה נועדה לציין את יום פטירתו של מרצ'ל לפני שנתיים בדיוק. יהי זכרו ברוך!

תינוק בן שנתיים נפצע קשה בתאונת דרכים בלוד https://www.ezori.net/articles/lodnews/10388/

תינוק נפגע ככל הנראה בתאונת דרכים והובא לתחנת מד"א בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים תוך פעולות החייאה לבי"ח שמיר.

הופעה בהפתעה: הזמר ארקדי דוכין קיבל בשירה וזמרה את תושבי העיר לוד חברי קופ"ח 'כללית' שהוזמנו להתחסן בהיכל התרבות העירוני המחודש, נגד נגיף הקורונה. המתחסנים הופתעו לראות בלובי ההיכל על הבמה את דוכין מזמר ומנגן להם בהופעה חיה ופרטית, כזאת אשר שנה שלמה לא טעמו כמוה.