
חשד לזיוף קולות בבחירות: קלפי בלוד נשלחה לחקירת משטרה
ועדת הבחירות המרכזית הודיעה היום (שני) כי שלוש קלפיות נשלחו לבדיקת המשטרה מחשש לזיופים. בין הקלפיות החשודות נמצאת גם קלפי מס' 68 שהוצבה במתנ"ס דנוור בלוד.

ועדת הבחירות המרכזית הודיעה היום (שני) כי שלוש קלפיות נשלחו לבדיקת המשטרה מחשש לזיופים. בין הקלפיות החשודות נמצאת גם קלפי מס' 68 שהוצבה במתנ"ס דנוור בלוד.

העצמה נשית מתחילה בראש: תכירו את לימור חכים, ספרית עצמאית שהתקבלה לעבודה כמנקה בצוות 3 ניקיון ובזכות הכריזמה והיכולת התקדמה לתפקיד מפקחת מקומית במתקן ביטחוני. "צריך לתת מעצמך את הערך המוסף וזה יעצים אותך בחזרה", אמרה לימור.

בשבוע שעבר נערך כנס חקר אזורי באשכול הפיס לוד, בהשתתפות כ-150 תלמידים ותלמידות מ-12 בתי ספר בעיר ועוד שישה מהיישובים הסמוכים, אשר הציגו בגאווה 40 עבודות חקר בהם לקחו חלק בתהליך.

"טודו-בום" ו"צילום בקליק" נרתמים לעשות שמח בלוד לילדים, בני נוער ומבוגרים וגם לעמותות מרחבי הארץ המטפלות בבעלי צרכים מיוחדים.

איילת כהן, זמרת אופרה בינלאומית ומומחית לפיתוח קול, עדיין לודאית בנפשה ובאהבתה מתאחדת עם כנסיית עמנואל האנגליקנית ותופיע שם ב-19 למרץ בשעה 20:00, הרצל 67, רמלה!

700 תלמידים מקבלים מידי חודש את השירות האיכותי של ביה"ס למחוננים ומצטיינים במוסיקה בלוד, בניהולו של מני מטלון, שם החל את דרכו בגיל 10 כתלמיד אשר בא לנגן וגילה כשרון רב בתחום • התזמורת מוזמנת לנגן את יצירות הפאר שלה ברחבי תבל, ובישראל היא מופיעה עם זמרים ידועי שם • היהלום שבכתר- תזמורת הנוער העירונית קיימת 50 שנה ברציפות, ובין בוגריה ניתן למנות זמרים ויוצרים מפורסמים, נגנים בינלאומיים בתזמורות כפילהרמונית הישראלית ובתזמורות באירופה ובארה"ב • וגם: כיצד ומדוע זכה המוסד שייקרא ע"ש הנשיא ה-5 יצחק נבון ז"ל, והיכן נסגר המעגל עם משפחתו?

שעות ספורות לאחר היוודע תוצאות המדגמים שחזו את הניצחון הגדול של הליכוד, נשא ראש הממשלה בנימין נתניהו נאום תודות נדיר ומרגש. עוד לפני שהזכיר את ראשי המטות והדוברים, הודה ראש הממשלה בראשית דבריו לראש מטה הבחירות של הליכוד, עו"ד יאיר רביבו, ולא בכדי. ראש העיר לוד היה זה ששלף את השפן מהכובע, והגיש את הניצחון במגש של כסף לנתניהו, בזכות המצאה מופלאה, שעוד ידובר בה רבות. ה"אלקטור"

נערה כבת 14 נפצעה בינוני כתוצאה מקטטה שאירעה ברחוב שדרות הציונות בלוד.

בבית ספר "הראל" בלוד, בית ספר שמבין לאן נושבת הרוח בכל הקשור לחינוך רלוונטי למיומנויות הנדרשות לתלמידי המאה ה-21, פועלת השנה עמותת "ניצוצות", שזו עמותה שפיתחה תכנית חינוכית שפועלת בבתי ספר.

אתמול (שלישי) הביאו תלמידי ביה"ס ספיר בלוד, את משלוח המנות הענק שלהם, זו השנה העשירית ברציפות, לכבוד חג פורים הקרוב.