
יצאת נקי! אלין מיכאל מבי"ס המעפילים בלוד
בתעודת ההוקרה שקיבל נכתב: "אלין מיכאל, יצאת נקי! מוקירים את האכפתיות שלך בהשלכת הפסולת למתקן האצירה כתושבת שאכפת לה מלוד שתהייה תמיד נקיה!", ואנו מוסיפים: כל הכבוד!

בתעודת ההוקרה שקיבל נכתב: "אלין מיכאל, יצאת נקי! מוקירים את האכפתיות שלך בהשלכת הפסולת למתקן האצירה כתושבת שאכפת לה מלוד שתהייה תמיד נקיה!", ואנו מוסיפים: כל הכבוד!

מעל 100 נשים השתתפו במגוון הרצאות וסדנאות ע'י הצוות הרפואי של "לאומית שירותי בריאות".

בשבוע שעבר אירחה לוד את הנהלת ג'וינט ישראל בראשותה של ד"ר סיגל שלח ובכירי הרגון, במטרה לבחון את העמקת שיתופי הפעולה עם העיר לוד.

"הפשע בלוד שובר שיאים!" - כך מדווחת הדס גרינברג בכתבה ששודרה אמש ב"כאן חדשות". צפו בכתבה בסרטון היום ("חם ברשת")

איזו גאווה לאומית. ראש העיר יאיר רביבו, פגש בשבוע שעבר את שחקני נבחרת העתודה של ישראל בכדורסל, אשר זכתה בפעם השנייה ברציפות באליפות אירופה. מעבר להיותם כדורסלנים מחוננים הם גם מתנדבים מעת לעת במפעל החסד "יד ביד" בראשות הרב יעקב גלויברמן.

יאיר רביבו: "למדתי שלשפץ מבנה כזה גדול זה מורכב בדיוק כמו לבנותו מחדש בשל כל המערכות הרבות ותקני הבטיחות שהשתנו עם השנים. בכל מקרה ההיכל ייפתח אחרי החגים ובע"ה ההשקעה שווה".

ראש העיר יאיר רביבו: "אנחנו כאן בשבילכם! אני שמח שגם השנה ייהנו ילדי לוד מצהרונים איכותיים במחירים מסובסדים. חשוב לנו לתת לכם ולילדיכם את המענה הטוב ביותר.".

ראש העיר יאיר רביבו: "לוד זו לא בעיה מקומית. צריך לראות את לוד כבעיה לאומית"

בעקבות אירועי הירי בימים האחרונים בעיר בלוד, הוחלט בפיקוד המשטרה , על תגבור מערכי המשטרה בעיר וקיום פעילות מבצעית מוגברת, וזאת במסגרת מבצע שלא הוגבל בזמן, שמטרתו חיזוק תחושת הביטחון לאזרחים.

הגרעין התורני: "הגענו לשעה קשה ומכריעה הגיעו מים עד נפש ואין צורך להכביר במילים ולהסביר, הכדורים השורקים מדברים בעד עצמם. די סיימנו לשתוק, יוצאים להפגין, עוד היום, לא מחכים שעוד דם יישפך."