
מתמודד עם בעיות נפשיות ב"אנוש" לוד: "יותר מרגש לתת מאשר לקבל!"
בעלי מסעדת 'שולחן ערוך' ומאפיית 'לחם משנה' ברמלה הפתיעו את חברי מועדון "אנוש" מלוד, כאשר ארחו אותם בממלכתם מלאת המטעמים, לרגל חג הפסח.

בעלי מסעדת 'שולחן ערוך' ומאפיית 'לחם משנה' ברמלה הפתיעו את חברי מועדון "אנוש" מלוד, כאשר ארחו אותם בממלכתם מלאת המטעמים, לרגל חג הפסח.

השבוע יצאו תלמידי כיתות המנהיגות מחטיבת הביניים עתיד בלוד יחד עם תלמידי חט"ב מפת-תקווה, לנמל יפו לפעילות התנדבותית מסכמת במסגרת הפרויקט 'אפשר אחרת'.

בהמשך לחקירת מותו של התינוק בן השנה, היום בלוד, בתום חקירתה, שוחררה המטפלת, בת 69 מלוד, בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, על אף יום הבחירות העמוס, הגיע ואף לקח חלק משמעותי בצילומי הקליפ, תוך פרגון לפסיפס המדהים של המשתתפים, לרב תרבותיות ולאחדות דרך המוסיקה.

בית החולים קבע מותו של התינוק. כוח משטרה במקום ונסיבות המקרה נבדקות

הפראמדיקים של מד"א משה גלבשטיין ואנדריי ירמייב סיפרו: "כשהגענו לבית ראינו פעוט כבן שנה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה".

בסקר נבקש ללמוד מהן הבעיות שציבור תושבי העיר מזהה בשירות הקיים היום, לאן הציבור נוסע – בתוך ומחוץ לעיר, איזה יעדים חסרים, מה יגרום לנסוע יותר בתחבורה ציבורית ומה הציבור חושב שניתן לשפר.

העיר לוד תארח השנה את חגיגות ליל המימונה המרכזיות בישראל, פרי שיתוף פעולה הדוק עם הפדרציה העולמית של יהדות מרוקו בראשותו של סם בן שטרית. האירוע יתקיים במוצאי-שבת, כ"ב בניסן תשע"ט, 27.4.19 בשעה 21:00, בהיכל התרבות העירוני רח' קפלן 2.

עשרות חניכים של תנועות הנוער ברחבי הארץ הגיעו לאחרונה למטה בנק מזרחי טפחות בלוד במסגרת טקס ההשקה לפרויקט "זזים למען הקהילה" לשנת 2019, מיזם חברתי - חינוכי של מועצת תנועות הנוער, בשיתוף בנק מזרחי טפחות.

כ-400 משתתפים שרו ביחד עם ראש העיר יאיר רביבו, ועם המקהלה העירונית הבוגרת, המקהלה הייצוגית הצעירה, מקהלת בית ספר המאירי, להקות המחול מגני אביב וגני יער, תנועות הנוער, מועדון נחמ"ד ועוד, את "שלום על ישראל", לקליפ מיוחד שהופק לאירועי יום העצמאות