יום שני, 06 ביולי 2026, כ"א תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות לוד ברמלוד נט

חדשות לוד

יוצאים מהאדישות: בוחרים להצביע בלוד! - חדשות לוד ברמלוד נט

יוצאים מהאדישות: בוחרים להצביע בלוד!

■ לא קיבלתם הודעות לבוחר? רוצים להשפיע? לדעת איפה ואיך מצביעים? הידעתם שיום הבחירות הוא יום שבתון? ■ גם בני הנוער מגיל 17 זכאים להצביע ולהשפיע ■ רק אל תשכחו את הסדר הנכון, קודם בוחרים, דואגים לאיכות החיים בלוד ואח"כ מבלים! ■ בחירות 2018 בלוד – הפעם כולם מצביעים!

 סקר "מאגר מוחות" שנערך בלוד: הרשימה המשותפת (ערבים), עוברת את "הליכוד" ו"הבית היהודי" - חדשות לוד ברמלוד נט

סקר "מאגר מוחות" שנערך בלוד: הרשימה המשותפת (ערבים), עוברת את "הליכוד" ו"הבית היהודי"

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו מוביל בפער מבטיח, אך הרשימה המשותפת (ערבים), "הליכוד" ו"הבית היהודי" זוכים למספר מנדטים זהה. חשש שלרביבו תהיה בעיית משילות קשה בקדנציה השנייה שלו, שתפריע לו להמשיך ולהצעיד את העיר קדימה

דוור חברת "מסר" זרק את ההודעות לבוחר של משרד הפנים היישר לפח... - חדשות לוד ברמלוד נט

דוור חברת "מסר" זרק את ההודעות לבוחר של משרד הפנים היישר לפח...

מחדל חברת מסר: ערימות של הודעות לבוחר נמצאו בפח אשפה מפוזרים ולא הגיעו לבתי התושבים בלוד. עיריית לוד הגישה תלונה במשטרה כנגד חברת "מסר" האחראית על משלוח ההודעות: "מעשה זה הוא פלילי בהגדרתו, פוגע בזכות הבוחר לממש את זכותו האזרחית ומייצר בעיית התנהלות של המטות מול הבוחרים". תגובת חברת מסר מתפרסמת בהבלטה בתוך הכתבה.

מיקי סיגלר - פעיל ציבור מזן נדיר ! - חדשות לוד ברמלוד נט

מיקי סיגלר - פעיל ציבור מזן נדיר !

מיקי סיגלר (78) היה בין ראשוני הדיירים אשר איכלסו את שכ' גני אביב מיד אחרי שהקמתה הושלמה. מיקי פעל בשכונה כפעיל ציבור מאוד נמרץ, באופן יוצא מן הכלל. מיקי נענה לבקשתו של משה בונפיל להצטרף לרשימת "מגדלור" , אבל התנה זאת בכך שהוא ינעל את הרשימה ויתכבד במקום האחרון של הרשימה בראשותו של משה בונפיל.