נחל שפירים זוכה לעדנה ולשיקום ע"י רשות הניקוז ותושבי שדות דן
דוד יפרח, ראש המועצה האזורית שדות דן, שבע נחת מהשתתפותם של התושבים מהיישובים, חמד וגנות, ברב שיח סביב שולחנות עגולים, בנושא שיקום נחל שפירים. כמו כן הודה לכל אלה שעסקו ותרמו להצלחת מפגש זה ובעיקר לחברי הישובים שהשתתפו וגילו מעורבות משמעותיות!
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
השבוע (ביום רביעי) התקיים מפגש שיתוף ציבור, במסגרת פרוייקט שיקום נחל שפירים, בקטע הנחל שבין כביש 412 ליישובים חמד וגנות.
במפגש זה לקחו חלק כ - 100 משתתפים שבאו לשמוע על תוכנית השיקום במטרה להשמיע את דעתם ולהשפיע על תוכנית שיקום הנחל והסביבה הסמוכה לו.
נציגי המועצה, רשות ניקוז ירקון והצוות המתכנן, הציגו את עיקרי התוכנית. את הקשר מול התושבים מובילות העובדות הסוציאליות הקהילתיות של המועצה האורית שדות דן, נציגי היחידה הסביבתית, נציגי החברה להגנת הטבע ופעילים מתוכנית של הקהילה המאמצת את נחל שפירים.
המשתתפים לקחו חלק בשולחנות עגולים שבהם שמעו על התוכנית והביעו את שאיפותיהם ודעתם במגוון רחב של נושאים כמו חינוך וקהילה, תשתיות, אקולוגיה ונוף.
המפגש היה מאוד פורה ותוצאותיו יופצו בקרוב.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות שדות דן
שדות דן התאהבה באירוויזיון: “נועם בתן – אצלנו אתה מקום ראשון”
שדות דן הצדיעה לספורטאים המצטיינים של המועצה
שדות דן מחזקת את הקהילה הנשית: האחיות גליה ונועה ירון יגיעו למפגש מיוחד לנשות המועצה
שדות דן: ניצן מרקס נבחרה לפעילת הנוער המצטיינת של המחוז

