טורניר הקיץ של שדות דן 2025: משחקים מותחים, תוצאות מפתיעות ורוח ספורטיבית
ביום המשחקים הרביעי נרשמו ניצחונות מרשימים לצד קרבות עיקשים – הקבוצות נתנו את הכל על המגרש
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
אתמול, ה־14 ביולי 2025, התקיים יום המשחקים הרביעי במסגרת טורניר הקיץ של שדות דן – והאקשן לא אכזב. עשר קבוצות מרחבי המועצה – ביניהן אחיעזר, צפריה, חמד, יגל, זיתן וניר צבי – נפגשו למפגש ספורטיבי גדוש באדרנלין, יצרים, גולים ובעיקר – רוח טובה. גם הפעם ניכרה האווירה הייחודית שמאפיינת את המועצה – רוח של שיתוף פעולה, עידוד הדדי, וכבוד הדדי בין המתמודדים. “להפסיד בכבוד, לנצח ביושר” לא היה רק סיסמה – אלא דרך התנהלות של ממש.
המשחקים התקיימו לאורך כל היום, ובמהלכם נרשמו תוצאות סוחפות, כמו הניצחון הסוחף של אחיעזר 1 על צפריה בתוצאה 1:11, וכן ניצחונה של אחיעזר 1 על חמד 1 עם 1:9. גם קבוצות נוספות, כמו ניר צבי, זיתן ויגל, הציגו משחקים מרשימים, והצליחו להשיג תוצאות מכובדות מול יריבות עיקשות.
גם התוצאות הצמודות – כמו המשחק בין חמד ליגל (0:1) או זיתן מול יגל (2:3) – הדגישו את האיזון והכישרון שנמצאים בקבוצות השונות. אחת התוצאות המפתיעות הייתה ניצחונה של אחיעזר על יגל בתוצאה טכנית של 0:3.
האירוע נוהל באופן מקצועי וערכי, תוך שמירה על כללי הספורט, ובליווי קהל תומך ומעודד שהפך את המפגש לחוויה קהילתית של ממש, באווירה משפחתית ותחושת גאווה רבה מצד כל המשתתפים, ההורים והקהל.
יו”ר המועצה האזורית שדות דן, דוד יפרח, בירך ואמר: “טורניר הקיץ של שדות דן הוא לא רק חגיגה ספורטיבית – הוא ביטוי לערכים שאנחנו מאמינים בהם: הוגנות, מאמץ, עבודת צוות, והנאה מהדרך. אני מברך את כל הקבוצות על ההתמדה, הרוח הטובה וההישגים המרשימים. תודה גדולה לכל מי שלקח חלק – מאמנים, שופטים, מתנדבים, שחקנים ומשפחות – שהפכו את הטורניר לחוויה קהילתית בלתי נשכחת.”
טבלת תוצאות המשחקים של טורניר הקיץ בשדות דן לתאריך 14/7
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות שדות דן
שדות דן התאהבה באירוויזיון: “נועם בתן – אצלנו אתה מקום ראשון”
שדות דן הצדיעה לספורטאים המצטיינים של המועצה
שדות דן מחזקת את הקהילה הנשית: האחיות גליה ונועה ירון יגיעו למפגש מיוחד לנשות המועצה
שדות דן: ניצן מרקס נבחרה לפעילת הנוער המצטיינת של המחוז


