חוגגים משפחה בצפריה שבשדות דן: ילדי גן שקד ריגשו את הסבים והסבתות
אפו עוגיות, כתבו ברכות אישיות וחגגו יום הולדת 101 מרגש במיוחד
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
במועצת שדות דן ציינו את יום המשפחה באירוע מרגש במיוחד בגן שקד שביישוב צפריה, כאשר ילדי הגן לקחו על עצמם משימה יוצאת דופן – להכין מתנת אהבה לסבים ולסבתות המגיעים לגן.
בשעות אחר הצהריים התמלא הגן בניחוחות אפייה מתוקים. הילדים לשו, גלגלו ואפו עוגיות מכל הלב, ארזו אותן בצנצנות מעוצבות וכתבו בכתב ידם ברכה אישית לכל סבא וסבתא. המחווה הקטנה והמרגשת הפכה לרגע גדול של חיבור בין־דורי.
חוגגים יום הולדת 101 לסבתא שלומית
הסבים והסבתות התרגשו לקבל את הצנצנות מידיהם של הנכדים. בין ידיים קטנות לידיים מנוסות, בין עיניים סקרניות לעיניים שצברו ניסיון חיים עשיר – הורגשה משמעותה האמיתית של משפחה, חום ואהבה. שיאו של היום היה בחגיגת יום הולדת 101 לסבתא שלומית, שזכתה לאהבת הילדים, לשירים ולברכות חמות. בהתרגשות רבה הודתה לילדים וברכה אותם מכל הלב – רגע מיוחד שנחרט בזיכרונם של כל המשתתפים.
במועצה ציינו כי אירועים מסוג זה ממחישים את ערכי הקהילה, הכבוד לדור הוותיק והחיבור הבין־דורי שמאפיין את יישובי שדות דן.
יום משפחה שמח!
איגרת ברכה


