יום ראשון, 31 במאי 2026, ט"ו סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות שדות דן ברמלוד נט

חדשות עמק לוד, דן

מצדיעים למצוינות במילואים: תושב צפריה נבחר למצטיין מח"ט הבקעה והעמקים

גאווה גדולה למושב צפריה ולמועצה האזורית שדות דן: רס"ב במילואים נ', בן 44, נשוי ואב לחמישה ילדים, נבחר לאחרונה למצטיין מח"ט הבקעה והעמקים, כהוקרה על תרומתו המשמעותית במהלך חודשי הלחימה הארוכים ועל מסירותו יוצאת הדופן לשירות המילואים.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

אוה אהרונוף

נ', עורך דין ובעל משרד עצמאי, עזב את שגרת חייו, משפחתו ועבודתו עם פרוץ המלחמה והתייצב לשירות מילואים משמעותי בגדוד 5035, שם הוא משמש כקצין לוחמה וקשר מ"פ. מאז תחילת המלחמה פעל הגדוד במגוון משימות מבצעיות מורכבות, בהן פעולות הגנה, התקפה, סיכול איומים ופעילות נגד גורמי טרור.

במהלך התקופה הארוכה בלט נ' במנהיגותו, במקצועיותו ובמחויבותו לחייליו. הוא הוביל את הכוחות ברגעים מאתגרים, פעל להכנת הלוחמים והמפקדים לתרחישים שונים, ושמר על רוח לחימה גבוהה גם בתקופות של חוסר ודאות ועומס ממושך.

למרות ההכרה וההצטיינות האישית, בחר נ' להדגיש את תרומתם של חבריו ליחידה ושל בני המשפחות בעורף. לדבריו, ההצטיינות שייכת לכלל חיילי הפלוגה שעמדו במשימות המורכבות לאורך התקופה, וכן למשפחות, לנשים, לילדים ולהורים, שהעניקו את הכוח והתמיכה שאפשרו את המשך העשייה המבצעית.

ראש המועצה האזורית שדות דן, דוד יפרח, בירך על ההישג ואמר: "נ' מייצג את פניה היפות של החברה הישראלית – אנשים שמניחים הכול בצד כאשר המדינה קוראת להם, ומתייצבים מתוך תחושת שליחות ואחריות. הבחירה בו למצטיין היא תעודת כבוד לו, למשפחתו, למושב צפריה ולכל תושבי שדות דן. אנו גאים בו ומודים לו על תרומתו לביטחון המדינה ועל הדוגמה האישית שהוא מעניק לדור הצעיר."

במועצה האזורית שדות דן ציינו כי ההצטיינות מהווה מקור לגאווה גדולה עבור כלל התושבים וממחישה את ערכי הנתינה, האחריות והמחויבות המאפיינים את קהילת שדות דן.
ברכות חמות לנ' על ההישג המרשים, ותודה על השירות, המסירות והתרומה לביטחון ישראל.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: