תושבי כפר רות ולפיד מתנגדים לפרוייקט המחלפים
תושבי כפר רות ולפיד מתנגדים לפרוייקט המחלפים
פורסם בתאריך:
תושבי כפר רות ולפיד הגישו לועדה המחוזית לתכנון ובניה (תו"ב) את התנגדויותיהם לפרוייקט המחלפים בישוביהם, מחשש לפגיעה חמורה באיכות חייהם.
בימים אלה מגיש ועד הישוב התנגדויות לוועדת התו"ב המחוזית בבקשה לבטל את פרוייקט המחלפים של מע"צ.
על פי תכנון של מע"צ להסדרת התנועה בכפר רות, לפיד ובאזור התעשייה שילת, אמורה התנועה לנוע במעברים קרקעיים, שנחפרו בצומת כפר רות ובצומת לפיד, ובכך יבוטלו הרמזורים בצמתים אלה, ידוללו מאד עומסי התנועה, היוצרים פקקים ארוכים בצמתים אלה, ותתאפשר זרימת תנועה טובה יותר של כלי רכב.
תושבי כפר רות ולפיד חוששים כי פתיחת המחלפים, תגביר את תנועת הרכבים וכי תושבי האזור, המבקשים להכנס לאזור התעשייה שילת, ישתמשו גם הם במחלפים אלה.
התושבים מסייגים את המשך הפרוייקט באיסור מעבר למשאיות ורכבים מסחריים, בפתיחה חד סיטרית של המחלפים, כך שיאפשרו רק יציאה מהיישובים לכיוון אזור התעשייה בשילת. בנוסף תובעים התושבים פתרונות אקוסטיים, מדרכות בטוחות להולכי רגל, ופתרון תחבורתי לכפר אורנים, דרך כביש 455, ולא דרך לפיד.
תגובות
כתבות אחרונות בנדל"ן ודיור מקומי
הפניקס הפכה לבעלת עניין באאורה בשיעור החזקה של כ-9.5%
אאורה ממשיכה להוביל ומסכמת את שנת 2025 עם מכירה של למעלה מ1000 דירות
אאורה נדל”ן בהובלת יעקב אטרקצ’י: פרויקט ההתחדשות במתחם ההסתדרות יוצא לדרך בנס ציונה
עופרה שורק לוי חושפת: שכונת העתיד של המרכז ברובע הבינלאומי בלוד

