יום ראשון, 17 במאי 2026, א' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

נוער וצעירים ברמלוד נט

המקום הכי תוסס לנוער וצעירים ברמלה, לוד, באר יעקב ומודיעין

השבוע הלאומי לגלישה בטוחה ברשת ברמלה

השבוע הלאומי לגלישה בטוחה ברשת ברמלה

פורסם בתאריך:


כמדי שנה, השבוע הלאומי לגלישה בטוחה מוקדש לשימוש בטוח, נבון ואחראי באינטרנט בקרב ילדים ובני נוער . תכנית עיר ללא אלימות ציינה את השבוע עם מגוון של פעילויות בשיתוף אגף החינוך, יחידת הנוער, מרכז גישור, עובדי מניעה מהמשטרה,  אשכול פיס והמתנ"סים, בנוסף לפעילות השוטפת המתקיימת בבית הספר כחלק מהתוכנית הייעוצית.  

הפעילות החינוכית הייתה מכוונת להעלאת מודעות התלמידים והוריהם לשימוש חיובי ברשת האינטרנט בכלל וברשתות חברתיות בפרט, לפתח בקרב התלמידים ערכים חברתיים וכישורי חיים הולמים במציאות משתנה.



במסגרת שבוע זה התלמידים השתתפו  בהצגה "סתם בצחוק",  ובהרצאות שונות, ביניהן  הרצאה של נציג ממיקרוסופט, פעילות אינטראקטיבית אחד נגד מאה, סדנאות של מוגנות, בפעילות הסברתית שהעבירו עובדי  מניעה, מדריכי מוגנות ומש"קים קהילתיים מהמשטרה, בבתי ספר היסודיים ובחטיבות הביניים. כל זאת במטרה לקדם דיאלוג משמעותי באשר להתנהלות מיטבית ברשת ופיתוח יכולת התמודדות עם מצבים מורכבים המתעוררים בעת הגלישה במרחבי הרשת.

בנוסף התקיים פאנל "מסיכון לסיכוי" לקהל הרחב ולאנשי מקצוע  בבית ספר 'בן צבי', אשר כלל הרצאות ושולחנות עגולים בנושא מניעת אלימות ועבריינות נוער ופגיעה ברשת.

אחת לשנה מתקיים אירוע שיא העוסק בהעלאת מודעות לגלישה בטוחה ברשת, אך תכנית עיר ללא אלימות רואה את זה כאחת התכניות העירוניות החשובות בהן יש צורך להרחיב ולהעמיק בהן גם לאורך השנה.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: