יום שני, 18 במאי 2026, ב' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

נוער וצעירים ברמלוד נט

המקום הכי תוסס לנוער וצעירים ברמלה, לוד, באר יעקב ומודיעין

הסטודנטים פתחו חנות יד שניה בלוד

הסטודנטים פתחו חנות יד שניה בלוד

פורסם בתאריך:


לפעמים כל מה שצריך זה הרבה רצון ואנשים טובים שיעזרו לך לממש את הרעיון עד הסוף. כך קרה בשבוע שעבר בפתיחת של חנות הוינטאג' "בבושקה" חנות בגדים יד 2 הראשונה מסוגה בעיר, אשר משלבת בתוכה גם סדנאות, פעילות תרבות ענפה ועוד. החנות היא פרי יוזמתן של 3 סטודנטיות מכפר הסטודנטים "איילים" בעיר אשר הרימו את המקום תוך חודשיים בלבד.
 
 
החנות פרי יוזמתן של מרים שרת, אילנה פצ'ירסקי ושוש מוריס, סטודנטיות מכפר הסטודנטים של "איילים" אשר הגיעו לעיר רק לפני מספר חודשים בודדים ומן הרגע הראשון החלו במלאכה הקדחתנית: איסוף בגדים ואביזרים יד שנייה שקיבלו בתרומה מתושבי העיר, מחבריהם הסטודנטים וכל מי שרק חפץ לתת.
 
 
החנות אשר נפתחה בקומה התחתונה של הספרייה העירונית "לדורות" זכתה לעזרה רבה מצידה של מנהלת הספרייה, ורד בן ארי, אשר לא חסכה מאמצים וסייעה רבות לקידום הפרויקט והצלחתו. בזכותה ובזכות העבודה הקשה של סטודנטים רבים ועבודה מאומצת של גורמים נוספים, נפתחה החנות בשבוע שעבר וזכתה להצלחה רבה עם פתיחתה.
 
 
שרת, אחת ממובילות הפרויקט ציינה: "הרצון לפתוח את החנות נבע מהרצון לפתוח מקום שונה, שבו ניתן לקנות בגדים ואביזרים, וגם מהרצון לפתוח מקום בו נוכל לקיים מפגשים ואירועי תרבות לרווחת תושבי העיר כולה" .
 
בחנות ה"בבושקה" ניתן למצוא מגוון של בגדים ואביזרי יד שנייה במחירים זולים וההכנסות כולן עוברות לקידום והמשך פיתוח פרויקטים נוספים למען הקהילה.
 
חנות הבבושקה תהיה פתוחה בימי שלישי בין השעות 18:00-20:30 ופעמיים בחודש יתקיימו אירועי תרבות והרצאות פתוחות לקהל הרחב , 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: