יום שני, 18 במאי 2026, ב' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

נוער וצעירים ברמלוד נט

המקום הכי תוסס לנוער וצעירים ברמלה, לוד, באר יעקב ומודיעין

רמלה: יום המשפחה במשפחת שרת

רמלה: יום המשפחה במשפחת שרת

פורסם בתאריך:


ביום שישי האחרון, חגגו בבית ספר "משה שרת" את יום המשפחה.  ההורים של "שרת" גילו יצירתיות רבה והוכיחו עד כמה הם מוכשרים ויכולים להעניק מהיכולות והכישורים שלהם למען ילדיהם.
 
במשך כל היום הפעילו ההורים את הילדים בכל הכיתות בפעילויות וסדנאות מגוונות ויצירתיות. אחד ההורים התחפש לפיטר פן וקרא לתלמידים את הסיפור, אמא העובדת כקצינה בצבא, הסבירה לתלמידים על המטרות והמבנה של הצבא והקשר שבין הצבא לעם ולחינוך, אבא העובד כ-D.J  הרקיד את התלמידים וערך להם פעילות קריוקי.
 
התלמידים הכינו עם ההורים עבודות יצירה יפות ומיוחדות, שיחקו משחקי ספורט כמו כדורגל וכדורסל ועוד.   
 
בכל הכיתות הכינו ההורים ואכלו יחד עם הילדים והמורים ארוחות בוקר עשירות ובריאות. "ניתן היה לראות בכל פינה ובכל חדר בבית הספר הורים פועלים ומפעילים.  הנוכחות והמגוייסות של ההורים הייתה מרשימה והאווירה הייתה נעימה ומשפחתית" כך מסכמת סגנית המנהלת, לימור נטו, שריכזה ותיאמה את יום המשפחה על מרכיביו השונים. "הקמנו בית קפה בחדר המורים והזמנו את ההורים לנוח בהפסקות בין הפעילויות השונות. הורים שימשו "הורים תורנים" שתו קפה בצוותא עם צוות המורים והחליפו חוויות".   
 
 את היום החגיגי פתחה שכבת ב' בטקס מרשים בשילוב שירים דקלומים וריקודים, בסיומו העניקו למנהלת בית הספר, איריס עידו-מסטאי,  זר פרחים מקסים וציינו, כי היא ה'אמא' התומכת ודואגת לכולם.            

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: