יום ראשון, 17 במאי 2026, א' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

ספורט ברמלוד נט

כל חדשות הספורט של שוהם, באר יעקב, חבל מודיעין, גזר, עמק לוד, רמלה ולוד

המשטרה עצרה אתמול שחקן כדורגל תושב רמלה בחשד לתקיפת שופט במהלך משחק כדורגל בלוד

שוטרי תחנת לוד פתחו בחקירה עם קבלת דיווח למוקד המשטרה בדבר חשד לתקיפת שופט כדורגל במהלך משחק באצטדיון בלוד בין בקבוצות מבשרת ציון ללוד.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

ג'אק שיטרית

רמלודנט באר יעקב

המשטרה עצרה אתמול (שישי) לחקירה שחקן כדורגל תושב רמלה בחשד לתקיפת שופט במהלך משחק כדורגל בלוד

שוטרי תחנת לוד פתחו בחקירה עם קבלת דיווח למוקד המשטרה בדבר חשד לתקיפת שופט כדורגל במהלך משחק באצטדיון בלוד בין בקבוצות מבשרת ציון ללוד.

כאמור,מבירור האירוע עולה כי החשוד שחקן בקבוצת צעירי לוד תושב רמלה בשנות השלושים לחייו איים ותקף היום באמצעות חפץ את השופט במהלך משחק לאחר שזה הוציא כנגדו כרטיס אדום.

הקורבן פונה עצמאית במצב קל לקבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי אסף הרופא.

בתוך כך,שוטרים עצרו לפני זמן קצר לחקירה את החשוד ובסיום חקירתו יוחלט לגבי המשך מעצרו.

להלן תאור האירוע כפי שפורסם היום (שבת) אחה"צ  ב"ספורט 5":

האיומים במהלך המשחק ("אתה לא תצא מלוד"), המכות ("הרגשתי סחרחורת, נכנסתי לחדר ההלבשה ונעלתי את הדלת") והקוונית שהוטרדה ותגיש תלונה. הסיפור המלא מתקיפת השופט בליגה ג'

אחרי שהשופט גל דסקל הותקף בצורה חסרת תקדים במשחק בין צעירי לוד למבשרת ציון בליגה ג', ונאלץ לעצור את המשחק ולהתפנות לבית החולים, ערוץ הספורט מביא את הסיפור המלא מהתקרית המכוערת.

על פי גרסתו של דסקל, שתצויין בדו"ח השיפוט, הכל החל בשריקת פנדל לטובת מבשרת ציון בדקה ה-15. שחקני לוד כולם התאספו סביב דסקל, אבל אחד מהם, כך סיפר דסקל לחבריו, הגיב במחאה לא שגרתית. המחאה נמשכה גם אחרי ביצוע כדור העונשין, כשאותו שחקן מסנן מילים דוגמת "אתה הורג אותנו, באת ככה מההתחלה. אתה אוהב יהודים, זה בגלל שאנחנו ערבים״.

מספר דקות לאחר מכן, ולאחר שהשחקן קיבל כרטיס צהוב על הערותיו, הוא הוכשל ברחבה ודסקל בחר שלא לשרוק לעבירה. המחאה של השחקן החלה להתגבר, עד כדי התערבות של מנהל צעירי לוד שקרא אותו להירגע. השחקן אף ניגש לדסקל וביקש את סליחתו, אבל אירוע גבולי נוסף הלהיט את הרוחות שוב והוביל לאירוע החריג שהתרחש בהפסקה.

עם השריקה להפסקה, דסקל עשה את דרכו לחדרי ההלבשה שנמצאים במגרש סמוך למגרש בו שוחק המשחק. בדרך לשם, עליו לעבור כ-40 מטרים במגרש החניה - היכן שנמצאים אנשי הקבוצות, האוהדים ומי שרק רוצה - כאשר רק מאבטח אחד נמצא באיצטדיון. אם לא די בכך, דסקל טען בפני חבריו שהשחקן המתפרע ליווה אותו בטענות לגזענות וכשאיים דסקל בצהוב שני, ענה השחקן: "אתה רואה את הנעל הזו, עד סוף המשחק היא בתוך הפנים שלך". 

דסקל החליט לעשות מעשה ובישר לשחקן שהוא מורחק מבלי לשלוף את הכרטיס, זאת על מנת שלא לחמם את האווירה עוד יותר. השחקן איבד את העשתונות, כך נטען בגרסת השופט, וצעק "אני ארצח אותך היום, אתה לא תצא מלוד". הוא לקח תיק מהספסל, כך טוען דסקל, שהיה בו ככל הנראה קסדה - והחל לרדוף אחרי צוות השיפוט לחדר ההלבשה, כשאנשי הקבוצה מנסים לעצור אותו. עם הגעתו לדסקל, השחקן הטיח את התיק בראשו בעוצמה רבה. "הרגשתי סחרחורת ובכדי להיחלץ מהמצב ולהימנע מפגיעה נוספת, הלכתי מהר לחדר ההלבשה, הכנסתי את שתי עוזרות השופט ונעלתי את החדר", סיפר דסקל לחבריו.

דסקל הנסער החליט לעצור מיד את המשחק ולהתקשר למוקד 100, תוך שהוא שומע ברקע ניסיונות לפתוח את דלת וחלון חדר השופטים. "האווירה בחדר הייתה אווירה של פחד, חוסר אונים וחשש אמיתי לפגיעה", הוא הוסיף.

לאחר כ-20 דקות של המתנה, הגיעה ניידת משטרה למקום עם ארבעה שוטרים וליוותה את השופטים להגיש תלונה - אבל הסיפור לא מסתיים כאן. לערוץ הספורט נודע שבעודם נוסעים לכיוון תחנת המשטרה, ממש ביציאה מלוד, רכב עצר לצד רכבה של עוזרת השופט סתיו בן עזרא וצעק לעברה "באתי רק כדי לראות את התחת שלך". מספר הרכב צולם וככל הנראה תוגש תלונה במשטרה על הטרדה.

עם הגעתם לתחנת המשטרה, דסקל החל להרגיש כאבים בראש, בצוואר ובעמוד השדרה וביקש מיש להתפנות לבית החולים. עוזרות השופט ליוו אותו למיון באסף הרופא ולאחר שקיבל טיפול הוא שוחרר לביתו.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: