מחזיקת גביע המדינה אליצור רמלה מצטרפת לקהילת המעשים הטובים
מחזיקת גביע המדינה ’אליצור רמלה’ מצטרפת לקהילת המעשים הטובים
פורסם בתאריך:
במסגרת יום המעשים הטובים אשר צוין ברחבי הארץ, הצטרפה קבוצת אליצור רמלה, מחזיקת גביע המדינה, לקהילה לפעילות בבית ספר "שרת" לטורניר 'חיים משותפים' שאירח את ביה"ס "אבן סינא", "אמנים" ו"אלהודא".
אחת התפישות החינוכיות המובילות את העשייה הפדגוגית היא החיים המשותפים בעיר. ברוח תפישה זו האוכלוסיות השונות מעמיקות את ההיכרות עם זהותן ובמקביל את ההיכרות וקבלת האחר שחי לצידן.
מחלקת הספורט מאמצת תפישה זו, כיוון שדרך הספורט ניתן לפתח ערכים חברתיים רבים בהנאה ומשחק. שיתוף פעולה, סבלנות, אחריות, פיתוח מנהיגות ומניעת אלימות. המטרה לטפח מעורבות חברתית עתידית, חברה סובלנית וערכית למען קידום העיר והחברה - ספורט כשפה מאחדת ומקשרת אצל בני הנוער.
במהלך היום התקיים טורניר כדורגל לבנים ומחניים לבנות בין קבוצות מעורבות של בתי הספר אשר מאמצים אחד את השני לאורך השנה. בתי הספר שרת ואבן סינא התמודדו מול בתי הספר אמנים ואל הודא. שחקניות אליצור רמלה הצטרפו למשחקים עודדו את השחקנים הצעירים והתרשמו מהפעילות הספורטיבית.


