יום שני, 18 במאי 2026, ב' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

ספורט ברמלוד נט

כל חדשות הספורט של שוהם, באר יעקב, חבל מודיעין, גזר, עמק לוד, רמלה ולוד

מקסים לוי זכה במקום שלישי באליפות הטניס שהתקיימה ביום ו האחרון בלוד

מקסים לוי זכה במקום שלישי באליפות הטניס שהתקיימה ביום ו’ האחרון בלוד

פורסם בתאריך:


התרגשות רבה נרשמה באליפות לוד בטניס, כאשר הוכרז שמו של מקסים לוי, נכדו של ראש העיר המנוח, כדי לקבל גביע על זכייתו במקום השלישי לבני גילו. זה היה אחד מהרגעים המרגשים באליפות לוד בטניס לזכרם של מקסים לוי ז"ל ואליהו טליאס ז"ל, שהתקיימה בשבוע שעבר כמדי שנה

 
"כמה נפלא לסיים עוד שבוע טוב באירוע ספורטיבי ססגוני, מרשים ומכובד", כך אמר ראש העיר עו"ד יאיר רביבו ביום שישי האחרון, עם סיום משחקי גמר אליפות הטניס בלוד.
ואכן, כמיטב המסורת הטובה, ציין מועדון הטניס העירוני בלוד את גמר אליפות הטניס, המתקיימת זו השנה ה-13 ברציפות, לזכרם של יקירי המועדון מקסים לוי ז"ל ואליהו טליאס ז"ל.
האליפות היוקרתית הגיעה לשיאה במשחקי הגמר המרתקים. במסגרת האליפות התקיימו כ-500 משחקים בהשתתפות כ-100 טניסאים: ילדים, נוער ובוגרים, אשר הפגינו בכל מהלך התחרות, הגינות ורוח ספורטיבית הראויים לציון.
טקס חלוקת הגביעים התקיים במעמד ראש העיר עו"ד יאיר רביבו, האלמנות כרמלה לוי וזהבה טליאס ובני המשפחות, ממלא מקום ראש העיר אלי סער, סגן ראש העיר יוסף חיים הרוש, חברי המועצה אריה לוי - הממונה על הספורט, מנכ"ל העירייה אהרון אטיאס, מנהל אגף הספורט מאיר אליהו, אסי טוכמאיר - יו"ר איגוד הטניס בישראל, ובהשתתפות קהל של מאות תושבים ובני משפחות השחקנים.
את הטקס הנחה מנהל המועדון, אהרון חמרה, שהודה לכל הגורמים שסייעו ותמכו בקיום אירוע זה וכן למשתתפים ומשפחותיהם. ראש העיר העניק למשפחות לוי וטליאס מגני הוקרה הנושאים את דיוקניהם של יקיריהן, מתנת מועדון הטניס.


בתום פרק הברכות הוענקו הגביעים לזוכים: במקום הראשון בקטגוריית ילדים ונוער:  גילאי 6-7 ניקול ליטנסקי, גילאי -8-10 נועם חמרה, גילאי 9-11 נטע מאור, גילאי 10-12 דביר שרף, גילאי 11-13 קסם בונפיל, נוער מעורב הטניסאית המצטיינת נטלי צח. במקום הראשון באליפות לוד הפתוחה לבוגרים: מאור חמרה, אשר גבר על האלוף בחמש השנים האחרונות איציק אלבז, מקום ראשון בגילאי 45+  גבי בנטוב, ובתחרות לזוגות מעורב זכו נטלי צח ורונן ביטון במקום הראשון. בתואר השחקן ההוגן המצטיין בנוער זכה עופר ובבוגרים יורם שרביט.
התרגשות רבה נרשמה כאשר הוכרז שמו של מקסים לוי, נכדו של ראש העיר המנוח הקרוי על שמו, כדי לקבל גביע על זכייתו במקום השלישי בגילאי 9-11 בנים.
"אין ספק שמועדון טניס עירוני לוד קנה לו שם ומעמד יוקרתי בענף הטניס בישראל, מועדון שמתפתח וגודל משנה לשנה, הרבה בזכות אהרון ומאור חמרה שנחשבים מותג גדול בטניס ומובילים את המועדון להישגים מרשימים בהתמדה וביסודיות", אמר ראש העיר בדברי ברכתו. "ברכות לזוכים, לשחקנים, למאמנים, לאגף הספורט ולכל השותפים להצלחה הגדולה. נמשיך בע"ה למנף את ההצלחה ולהצעיד את הטניס בלוד לצמרת הטניס בישראל". רביבו ברך את שחקני נבחרת ישראל הבוגרת הראל לוי, בר בוצר ועידן לשם שנכחו בטכס ואיחל שיחזירו את האליפות השנה ללוד.
את הטקס הנעימה גם השנה הזמרת המקומית המדהימה, חננית אוזן בקולה הערב.
  

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: