שישה מדליות זהב לאגרופי הברזל
שישה מדליות זהב לאגרופי הברזל
פורסם בתאריך:
בסוף השבוע האחרון התקיים באשדוד תחרות אגרוף, בהשתתפות כ-100 מתאגרפים מכל רחבי הארץ, בהם שבע מתאגרפים ממועדון האיגרוף מכבי לוד, אשר רובם מתאגרפים ותיקים ומנוסים שהגיעו להישגים בזירה הישראלית הבינלאומית.
את התחרות פתח דניאל איליושונוק, שהתאגרף בקטגוריית משקל עד 50 ק"ג. איליושונוק התאגרף ביומיים של התחרות עם יריבים בוגרים יותר וכמו תמיד לא אכזב וזכה במקום הראשון של התחרות.
לאחר מכן עלה לזירה אנטון נובסלסקי, הידוע ביכולת הטקטיות שלו בקרבות וגם הפעם נובסלסקי עשה את העבודה בצורה הטובה ביותר כאשר השיג ניצחונות ללא בעיה וחזר הביתה גם הוא עם מקום ראשון.
אחד הספורטאים הוותיקים של המועדון דניאל ישראילוב עלה לזירה מול יריב מנוסה והפגין יכולת מצוינת אך לא הצליח להתגבר על הניסיון של יריבו, אך ללא ספק ישראילוב הפגין אומץ ודבקות במטרה.
אחד הקרבות הקשים היו אצל נאשאת אלג'מל שנלחם מול יריבים מנוסים וטובים אך גם אלג'מל המנוסה מאוד לא אכזב וגם הוא הצטרף למנצחים מלוד.
בתחרות היו גם ספורטאים חדשים למועדון לודאי ביניהם מוחמד אבו ריאש שעבורו זו תחרות שנייה ומוצלחת יותר מתחרות הקודמת מכיוון שגם אבו ריאש היא על דוכן הנצחים.
תחרות זו הייתה ראשונה ללירן קוליחמן אשר מתאמן קרוב לחצי שנה ועבר את כל שלבי ההכנה והגיע לתחרות עם מוטיבציה לנצח והצליח לעמוד ביעד שהציב לעצמו.
קוליחמן וכל הספורטאים של המועדון הלודאי זכו לתמיכה מצדם של בני משפחתו, בהם חברת מועצת העיר אלוירה קוליחמן.
הספורטאי הבוגר ביותר מלוד אולג יכנוביץ' בן ה- 21 עלה לזירה אחרון מבין הספורטאים וגם הוא הצטרף לזוכים הלודאים, תחרות זו הייתה הראשונה של יכנוביץ' לאחר שחזר מטורניר מחו"ל לפני כחודשיים שהתקיים בריגה בירת לטביה.
לסיכום הספורטאים של מכבי לוד חזרו עם שלל של ששה מדליות זהב.
הצוות המקצועי של המועדון היה מרוצה מההישגים של הספורטאים הלודאים בתחרות זו, אך למראות הכול ממשיכים לעבוד קשה כאשר היעד המרכזי השנה הוא אליפות ישראל.


