2 אחיות נעצרו בנתב"ג בגין ניסיון הברחה של 8 ק"ג סמים
יחידת הבילוש המיוחדת 747 של משטרת מרחב נתב"ג במחוז מרכז סיכלה שוב, בתום פעילות סמויה, ניסיון הברחה של 8 ק"ג סמים מסוג mdma וקטמין ארצה, על ידי 2 אחיות בשנות ה 20 וה- 30 לחייהן וכן חשוד נוסף
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: רפ"ק יוני פינקלשטיין, ק' אח"מ מרחב נתב"ג. קרדיט דוברות המשטרה
יחידת הבילוש המיוחדת 747 של משטרת מרחב נתב"ג במחוז מרכז, פועלת בשיתוף פעולה עם גורמים נוספים בטרמינל, על מנת לאתר חשודים כבלדרים ולסכל ניסיון הברחה של סמים מסוכנים מסוגים שונים למדינת ישראל דרך שדה התעופה.
בתוך כך, בפעילות של בלשי היחידה הצליחו לזהות 2 חשודות, אחיות תושבות ירושלים, עם נחיתתן בארץ בטיסה ישירה מקפריסין ולעכבן טרם יציאתן מהטרמינל עם כבודתן.
החשודות בזמן התפיסה. קרדיט דוברות המשטרה
בלשי היחידה ביצעו חיפוש בכבודתן והצליחו לחשוף באחת המזוודות מספר אריזות חשודות אשר הכילו בתום בדיקה ראשונית, חומר החשוד כסם במשקל של כ- 8 ק"ג מסוג mdma וקטמין.
כאמור, הבלשים עצרו את שתי האחיות ועם התפתחות החקירה, הצליחו לעצור חשוד נוסף במעורבות, תושב רמלה בשנות ה 20 לחייו ובהתאם לממצאי החקירה וצורכיה, הוארך מעצרם של שלושת החשודים בבימ"ש.
תמונות של האריזות שנתפסו. קרדיט דוברות המשטרה
תגובות
כתבות אחרונות בפלילים
ברמלה נחשף סליק אמל”ח גנוב מצה"ל ובו טיל לאו, ארבעה אקדחים וארבעה רימוני רסס, תושב לוד נעצר.
סיוע באיתור נעדר מלוד
תיעוד: נהגת ניסתה להימלט מלוחמי מג״ב מרכז - המרדף הוביל לאיתור 35 שוהים בלתי חוקיים בדירת מסתור בלו
מבצע “רשת ברזל”: מאות קליעי תחמושת צבאית וחלקי נשק נתפסו ברמלה. חשוד נעצר .

