יום שלישי, 04 באוגוסט 2026, כ"א אב ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

פלילים ברמלוד נט

כל חדשות הפלילים של שוהם, באר יעקב, חבל מודיעין, גזר, עמק לוד, רמלה ולוד

ברמלה נחשף סליק אמל”ח גנוב מצה"ל ובו טיל לאו, ארבעה אקדחים וארבעה רימוני רסס, תושב לוד נעצר.

במהלך חיפוש במקלט של בניין מגורים בעיר רמלה אותרו טיל לאו, ארבעה אקדחים וארבעה רימוני רסס, שעל פי החשד נגנבו מצה”ל. במהלך הפעילות נעצר תושב לוד בשנות ה-20 לחייו.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

דוברות המשטרה

טיל לאו מתיעוד התפיסה; קרדיט: דוברות המשטרה.
ה
מאבק בפשיעה בחברה הערבית: שוטרי היחידה המרכזית (ימ״ר) של מחוז מרכז חשפו אתמול סליק אמל”ח גנוב מצה"ל ובו טיל לאו, ארבעה אקדחים וארבעה רימוני רסס.

בלשי ימ”ר מרכז, יחד עם לוחמי יחידת הכלבנים של מחוז מרכז, ביצעו הבוקר פעילות יזומה וממוקדת בעיר רמלה במסגרת המאבק הנחוש של משטרת ישראל נגד עבירות אמל”ח.

במהלך חיפוש במקלט של בניין מגורים בעיר אותרו טיל לאו, ארבעה אקדחים וארבעה רימוני רסס, שעל פי החשד נגנבו מצה”ל.

במהלך הפעילות נעצר תושב לוד בשנות ה-20 לחייו בחשד להחזקת אמצעי הלחימה. בהתאם לצורכי החקירה, הוא יובא היום לדיון בבקשה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון.

כלל אמצעי הלחימה הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.


רימוני הרסס מתיעוד התפיסה; קרדיט: דוברות המשטרה.

מפקד מחוז מרכז, ניצב אמיר כהן, שיבח את לוחמי ובלשי ימ”ר מרכז על הפעילות ואמר: “מדובר בהישג מבצעי משמעותי שבמסגרתו הוסרו מהרחוב אמצעי לחימה מסוכנים שעלולים היו לשמש גורמים עברייניים לביצוע עבירות חמורות. נמשיך לפעול בנחישות עד למיצוי הדין עם כלל המעורבים כדי להבטיח את שלום הציבור וביטחונו.”

מחוז מרכז של משטרת ישראל ימשיך לפעול בנחישות נגד הפשיעה במגזר הערבי, כחלק מהמאבק הלאומי לבלימת מעגלי האלימות ונקמות הדם - למען חיזוק ביטחון הציבור ושלטון החוק.


אקדחים מתיעוד התפיסה; קרדיט: דוברות המשטרה.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: